Sigueu benvinguts a la web de l’Ajuntament de Sineu

En nom de tot l'equip de govern m'agradaria no perdre aquesta ocasió per saludar-vos i transmetre la nostra il·lusió de treballar dia a dia per millorar el nostre poble. Tant si ja coneixeu la nostra Vila com si és la primera vegada que us interesseu per ella, esper que aquest espai virtual us ajudi a conèixer-nos un poc més i es converteixi en una via profitosa pels ciutadans i ciutadanes, que pugueu trobar un espai amb informació d’interès i una eina útil per als tràmits administratius.

No fa falta que us digui que el nostre objectiu és tenir una web viva, dinàmica i que sigui un nou aparador de l'administració més propera als nostres ciutadans; tant és així que us agrairem que ens feu arribar les vostres opinions i consultes per anar creixent i ampliant el seu contingut tenint en compte les vostres necessitats.

Som un equip de govern que creu en el municipalisme, en uns objectius de feina encaminats a vetlar per la igualtat d’oportunitats per a tothom, en la promoció del teixit associatiu i en la cohesió del poble. Ens movem per la transparència i modèstia i pensam que la informació és un dret imprescindible, per això ens agradaria que aquest portal fos una eina que ens ajudàs a ser més propers i a complir amb aquests objectius.

El batle,
Miquel Gelabert Font