Sigueu benvinguts a la web de l’Ajuntament de Sineu

Sineuers, sineueres i visitants,
Siau benvinguts al portal web de l’Ajuntament de Sineu, una pàgina que vol ser útil tant als sineuers i sineueres com per a tots aquells que voleu gaudir tot el que Vila la Primera pot oferir.
Des d’aquest espai, així com des dels altres canals oficials de comunicació, volem apropar el dia a dia de l’Ajuntament i l’impuls de l’equip de govern, amb la finalitat de tenir una relació fluïda i permetre una interacció positiva pel poble de Sineu. El nostre objectiu és, al mateix temps, que aquest portal sigui un espai en constant renovació, un lloc a on els sineuers puguin estar permanentment informats i un canal des del qual puguin fer arribar totes les seves queixes i suggeriments. Vos convidam a treure suc a totes les seccions que aquí us oferim.
I si sou visitants, siau benvinguts a Sineu! Aprofitau tot el que el municipi pot brindar; descobriu la nostra història i el nostre patrimoni, tastau els sabors de la Mallorca més autèntica i viviu la idiosincràsia i la cultura més arrelada de la nostra illa.
Aprofitau Sineu, és una vila de primera!

El batle,
Tomeu Mulet Florit