Contrallum 2019: torna la nit de llums i patrimoni de Sineu
El pròxim dissabte, 16 de novembre, Sineu acollirà la quarta edició de Contrallum, una iniciativa de foment del patrimoni local que sorgeix de la participació ciutadana. L’edició d’enguany es durà a terme entre les 19 i les 22 hores.
Des de l’organització d’aquest esdeveniment es demana col·laboració als sineuers i sineueres per tal de recaptar material reutilitzable o reciclat per poder preparar els diferents escenaris. Concretament, el col·lectiu Contrallum sol·licita material no retornable: pots de vidre, sense etiquetes ni tap; i material retornable: ribells de plàstic i làmpades de tauleta, de comodí o de peu.
Els pots de vidre poden ser entregats a la biblioteca fins al dijous, 14 de novembre. I el material retornable –ribells i làmpades-, serà recollit el dijous dia 14, entre les 16 i les 20 hores, a l’Ajuntament. Passat el Contrallum, el dilluns 18, seran retornats al mateix lloc i horari.
L’Ajuntament, com a patrocinador de Contrallum, anima a tot el poble a col·laborar en l’organització de l’esdeveniment, i especialment als veïnats del recorregut –que serà desvetllat pròximament-.
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços